Εκτύπωση
Εμφανίσεις: 228
powered by social2s

Αγαπητοί γονείς,  

στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να έρθουμε σε επαφή, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, σας καλούμε σε εξ αποστάσεως ενημέρωση για την επίδοση των μαθητών μέσω της πλατφόρμας WebEx την Δευτέρα 14-02-2022 και ώρα 11:30 με 14:00.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να επισκέπτεστε τις ηλεκτρονικές αίθουσες των εκπαιδευτικών του σχολείου στα link που θα βρείτε εδώ:

ψηφιακές αίθουσες καθηγητών 

από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο (κινητό, tablet, υπολογιστή). Η είσοδος σας γίνεται χωρίς τη χρήση κωδικών και δε χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια εφαρμογή, απλά πατήστε το link του εκπαιδευτικού που θέλετε να συνομιλήσετε. Για αλλαγή αίθουσας θα πρέπει να εξέρχεστε από την αίθουσα που έχετε ήδη εισέλθει και στη συνέχεια να εισέρχεστε στην επόμενη.

Ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόηση για τον χρόνο αναμονής που θα έχετε μέχρι να εισέλθετε καθώς και για τυχόν τεχνικές δυσλειτουργίας που μπορεί να προκύψουν. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το αρχείο προγράμματος που θα βρείτε εδώ:

ωρολόγιο πρόγραμμα

για να ενημερωθείτε για το όνομα του εκπαιδευτικού που διδάσκει στο παιδί σας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε και τηλεφωνικά με βάση το επικαιροποιημένο πρόγραμμα που θα βρείτε εδώ:

πρόγραμμα τηλεφωνικής ενημέρωσης γονέων