Γραφεία Δ.Δ.Ε. Χανίων

Πληροφορίες επικοινωνίας (τηλέφωνα και γραφεία)

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2024


 

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Aμοιβαίες Μεταθέσεις 2024


Οι αιτήσεις για αμοιβαία μετάθεση από περιοχή σε περιοχή υποβάλλονται εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ανακοίνωση των μεταθέσεων, δηλ. μέχρι και 11/4/2024Ως προς τις προϋποθέσεις των αμοιβαίων ισχύουν τα αναγραφόμενα στο κεφάλαιο Β΄, μέρος τρίτο της υπ’ αριθμ. πρωτ. 114650/Ε2/12-10-2023 (ΑΔΑ:99ΚΕ46ΝΚΠΔ-41Ψ) εγκυκλίου μεταθέσεων εκπαιδευτικών Δ.Ε.. Οι συμπληρωμένες αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στο πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση protocol@minedu.gov.gr με θέμα: «ΑΙΤΗΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ Δ.Ε. ΕΤΟΥΣ 2024», μέχρι και τις 16/4/2024.

Το έντυπο της Ββάθμιας ΕΔΩ 

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2024

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2024. Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

 Μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται στις νέες τους θέσεις για ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη του διδακτικού έτους. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2024. Τα στελέχη εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία στη νέα τους θέση ύστερα από τη  λήξη της θητείας τους.

Oι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν ικανοποιήθηκε, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι υπολείπονται των μονάδων μετάθεσης αυτών που μετατίθενται.

1. Γενικές Μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας ΕΔΩ 

2. Μεταθέσεις σε Μουσικά Σχολεία ΕΔΩ 

3. Μεταθέσεις σε Διαπολιτισμικά Σχολεία ΕΔΩ 

4. Μεταθέσεις σε ΚΕΔΑΣΥ-ΣΜΕΑΕ ΕΔΩ

5. Μεταθέσεις σε ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ Σχολεία ΕΔΩ 

 

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Πρόσκληση συμμετοχής σε εργαστήρι διδακτικής της Ιστορίας


Η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων ν. Χανίων, Λίζα Παΐζη, σε συνεργασία με Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και την Αντιπεριφέρεια Χανίων διοργανώνει εργαστήρι διδακτικής της ιστορίας με θέμα: «Η σημασία της τεχνολογίας για την εξέλιξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Μια διδακτική πρόταση με εκπαιδευτικό εργαλείο τον κινηματογράφο» και εισηγήτρια την Βάλια Παπαγιάννη, φιλόλογο και υποψήφια διδάκτωρ στη διδακτική της ιστορίας. Το εργαστήρι απευθύνεται στους συναδέλφους φιλολόγους του γυμνασίου και του λυκείου και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 1/4/2024, ώρα 12:00-13:30, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολείων επιστημονικής ευθύνης της Λ. Παΐζη να διευκολύνουν τη συμμετοχή των συναδέλφων φιλολόγων σε αυτές.

Λίζα Παΐζη,
Δρ. Γλωσσολογίας
Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων ν. Χανίων