Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από την ερχόμενη Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 6:30μμ ακριβώς, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Κουνουπιδιανών,θα πραγματοποιείται η προβολή κινηματογραφικής ταινίας.          

Η πρωτοβουλία αυτη ανήκει στην κινηματογραφική λέσχη που δημιουργήθηκε και εξελίσσεται στα πλαίσια των πολιτιστικών προγραμμάτων του σχολείου μας. Η δημιουργία της λέσχης αποσκοπεί στη γνωριμία των μαθητών με την παγκόσμια τέχνη του κινηματογράφου και τα είδη του και αποτελεί σίγουρα ένα συμπληρωματικό μέσο στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς θέτει στους μαθητές σύγχρονους κοινωνικούς προβληματισμούς. Οι ταινίες που θα προβάλλονται ,επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, είναι ως επί το πλείστον βραβευμένες και πραγματεύονται ποικίλα θέματα, όπως: οικογένεια κι εφηβεία, εκπαίδευση, παραβατικότητα, ειδικές ανάγκες, λαϊκές παραδόσεις, ιστορία, φύση, ανθρώπινες σχέσεις κ.α                                                                                   

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους μαθητες του σχολειου. Η έναρξη της ταινίας θα γίνεται αυστηρά στις 6:30, ώστε να μην παρακωλύεται η λειτουργία της λέσχης. Παρακαλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια με την παρότρυνση των παιδιών σας και με την έγκαιρη προσέλευση στο χώρο του σχολείου.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Θεοχάρη Ά, Ζαχαριουδάκη Μ, Μιχαλοπούλου Ξ, Παληογιάννη Φ, Ράος Τ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση