Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε επιστολή του Υπουργείου Παιδείας προς τους γονείς / κηδεμόνες με χρήσιμες πληροφορίες για την σωστή προετοιμασία σας σχετικά με την μελλοντική εγγραφή του παιδιού σας στο Λύκειο.

Attachments:
FileDescriptionCreatorFile sizeDownloads
Download this file (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ.pdf)ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ.pdf Δημήτρης Κωστής45 kB148

Αγαπητοί γονείς, για τις ανάγκες της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (σύνδεση σε χρόνο που εξυπηρετεί κάθε μαθητή) θα χρησιμοποιηθούν από τους καθηγητές του σχολείου πλατφόρμες του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου. Για το σκοπό αυτό, και για να έχουν πρόσβαση οι μαθητές εφόσον επιθυμείτε, παρακαλούμε να κάνετε εγγραφή του παιδιού σας στο ΠΣΔ στον σύνδεσμο:

https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php

Τα απαραίτητα στοιχεία εγγραφής (π.χ. αριθμός μητρώου μαθητή, όνομα, επώνυμο, ημερομηνία γέννησης) πρέπει να είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που είναι γραμμένα στο έλεγχο προόδου του/της μαθητή/τριας που πήρατε το Φεβρουάριο.

Οι μαθητές/μαθήτριες με την βοήθεια των γονέων/κηδεμόνων μετά την απόκτηση λογαριασμού από το ΠΣΔ εισέρχονται για μια φορά στις πλατφόρμες που έχουν επιλεγεί από τους εκπαιδευτικούς (https://eclass.sch.gr/ και https://e-me.edu.gr/ ) ώστε στη συνέχεια να γίνουν μέλη των ψηφιακών τμημάτων από τους εκπαιδευτικούς και τον Δ/ντή.

 login

Για την σύγχρονη τηλεκπαίδευση (σύνδεση εκπαιδευτικού και μαθητών σε πραγματικό χρόνο) θα ακολουθήσουν οδηγίες με επόμενη ανακοίνωση. 

Attachments:
FileDescriptionCreatorFile sizeDownloads
Download this file (ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 2019-2020 τελικο.pdf)ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 2019-2020 τελικο.pdf Δημήτρης Κωστής102 kB83

ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 2019 2020 1

Attachments:
FileDescriptionCreatorFile sizeDownloads
Download this file (ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 2019-2020.pdf)ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 2019-2020.pdf Δημήτρης Κωστής64 kB221

Ώρες επίσκεψης γονέων 2019 2020

down λήψη αρχείου σε pdf μορφή

Attachments:
FileDescriptionCreatorFile sizeDownloads
Download this file (Ώρες επίσκεψης γονέων 2019-2020.pdf)Ώρες επίσκεψης γονέων 2019-2020.pdf Δημήτρης Κωστής139 kB160

    Αγαπητοί γονείς. Σας ενημερώνουμε ότι η αγιασμός του σχολείου μας θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 10:30. Μετά τον αγιασμό θα δοθούν τα βιβλία στους μαθητές.Τα λεωφορεία θα φέρουν τους μαθητές στο σχολείο στις 7:30 και θα αναχωρήσουν από το σχολείο στις 12:00.

EGGRAFES afisa

Ο Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.) μαθητή/-τριας αναγράφεται στον έλεγχο προόδου

down Λήψη σχετικών εγγράφων απο τους παρακάτω συνδέσμους