Μπορείτε να υπολογίσετε τον Μ.Ο. της βαθμολογίας των τετράμηνων με το συνημμένο αρχείο Excel. Αν δεν υπάρχει βαθμολογία σε κάποιο μάθημα σε ένα τετράμηνο, βάζουμε τον ίδιο βαθμό με το άλλο τετράμηνο.

Attachments:
FileDescriptionCreatorFile sizeDownloads
Download this file (υπολογισμος Μ.Ο. τετραμηνων.xls)υπολογισμος Μ.Ο. τετραμηνων.xls Δημήτρης Κωστής48 kB189

Αγαπητοί μας μαθητές,

παρακάτω θα βρείτε μερικές οδηγίες σχετικά με τη συμπεριφορά που πρέπει να έχετε σε όλη τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου. Παρακαλούμε διαβάστε τες με προσοχή ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Πρέπει:

  • Να αφήσουμε το άγχος στο σπίτι πριν φύγουμε το πρωί.
  • Να έχουμε μαζί μας δύο στυλό διαρκείας, μπλε ή μαύρο. Δεν επιτρέπεται η χρήση στυλό που σβήνει ή διορθωτικού (μπλάνκο)
  • Να είμαστε τυπικοί στην ώρα προσέλευσης στο σχολείο. Η 1η βάρδια ξεκινά στις 08:10 και η 2η στις 10:20. Φροντίζουμε να είμαστε τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα στο σχολείο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αδικαιολόγητη καθυστέρηση μπορεί να σας αποκλείσει από την εξέταση της συγκεκριμένης βάρδιας.
  • Να ακούμε με προσοχή τις οδηγίες των καθηγητών και να διαβάζουμε προσεκτικά τυχόν οδηγίες που θα βρίσκονται πάνω στα θέματα.

Μπορούμε:

  • Να έχουμε μαζί μας ένα μπουκαλάκι με νερό και κάποιο μικρό σνακ

Δεν πρέπει:

  • Να έχουμε μαζί μας κατά τη διάρκεια της εξέτασης το κινητό μας τηλέφωνο, ακουστικά, έξυπνα ρολόγια (smartwatches, smartbands κ.α.) και οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.
  • Να κάνουμε φασαρία κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στο σχολείο, ακόμη κι όταν έχουμε ολοκληρώσει την εξέταση μας. Μπορεί να ενοχλήσουμε συμμαθητές μας που συνεχίζουν να εξετάζονται!

Το πρόγραμμα των εξετάσεων μπορείτε να το βλέπετε και στην ιστοσελίδα του σχολείου, στον σύνδεσμο: http://gym-kounoup.chan.sch.gr/index.php/2011-11-18-16-02-57/361-programma-proagogikon-kai-apolytirion-iouniou-2022 

Ευχόμαστε καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στις εξετάσεις!!

Σας ενημερώνουμε ότι το Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών συμμετέχει στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης».

 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενδοσχολικά για την Α’ , Β’, και Γ’ Γυμνασίου την Παρασκευή 11/3/2022 τις ώρες 12:00-14:00.

 

Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος να το δηλώσουν στους υπευθύνους των τμημάτων έως την Παρασκευή 4/11/2022.

Ενημέρωση μαθητών Γ' Γυμνασίου σχετικά με την επιλογή Λυκείου. Στο παρακάτω συνειμμένο υπάρχει μια ενημέρωση από το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κ.Ε.Σ.Υ. Χανίων

Attachments:
FileDescriptionCreatorFile sizeDownloads
Download this file (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ.pdf)ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ Super User1720 kB425

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες στο σχολείο.

φιλαναγνωσία