Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,             

   Όπως γνωρίζετε ο Σύλλογός μας, στο πλαίσιο μιας διαφορετικής αντίληψης για το σχολείο ως χώρο πολιτισμού και αθλητισμού, κάλεσε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου να εκφράσουν ανώνυμα σε ερωτηματολόγιο τις προτιμήσεις τους αναφορικά με δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου που θα ήθελαν να ασχοληθούν. Μια από αυτές ήταν και το σκάκι. Για τον σκοπό αυτό, ο Σύλλογος σε συνεργασία με ειδικό εκπαιδευτή διοργανώνει μαθήματα σκάκι. Το κόστος είναι 10 ευρώ το μήνα.         

   Όσοι ενδιαφέρεστε, καλείστε σε ενημερωτική συνάντηση με τον δάσκαλο του σκάκι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Κουνουπιδιανών, όπου θα διεξάγονται τα μαθήματα. Κατά τη συνάντηση θα γίνει κατανομή των παιδιών σε ομάδες ανάλογα με το επίπεδο γνώσεών τους.             

   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε στο τηλέφωνο 6944-221433 (Νατάσα Σκριβιλιωτάκη), 6-8 το απόγευμα.         

   Επίσης, σύντομα θα ενεργοποιηθούν και άλλες δράσεις του Συλλόγου, όπως η θεατρική και η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου, θέμα για το οποίο θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.         

   Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι για όλες τις δραστηριότητες θα εφαρμόζονται τα ισχύοντα κάθε φορά υγειονομικά πρωτόκολλα για τους μαθητές/τριες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση