νέα ενημέρωση 25-01-2022

Σας ανακοινώνουμε ότι:

  • Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί και αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης).
  • Για τη διενέργεια self-test, στις περιοχές που έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

-------------------------------------------------------------------------

Σας ανακοινώνουμε ότι:

  • Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης).
  • Self-test δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας self-test αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.
Attachments:
FileDescriptionCreatorFile sizeDownloads
Download this file (ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ_Self_test_t_1.pdf)ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ_Self_test_t_1.pdf Δημήτρης Κωστής868 kB68
Download this file (ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ_Self_test_t.pdf)ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ_Self_test_t.pdf Δημήτρης Κωστής865 kB71

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση