idima onasi

Το σχολείο μας δήλωσε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα - δράση            Dancing to Connect  - Χορεύω άρα Επικοινωνώ !

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία – κάλεσμα του Ιδρύματος Ωνάση και της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Στις 20 Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 5 σχολείων των Χανίων, που θα επιλεγούν για να συμμετέχουν ύστερα απο αίτηση τους στο πρόγραμμα της Στέγης. Ελπίζουμε το Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών να είναι ένα από αυτά!!!

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες της δράσης: Θεοχάρη Α., Πρίτση Θ.

 Δείτε βίντεο και το πρόγραμμα απο περασμένη χρονιά εδώ :

Οι παραστάσεις χορού απο πέρυσι: http://www.sgt.gr/gre/SPG1708/

Το πρόγραμμα του Ιδρύματος για τη φετινή χρονιά! ΕΔΩ:

http://www.sgt.gr/gre/SPG1973/

Επίσης, επιλέγοντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κατεβάσετε χρήσιμα αρχεία για το πρόγραμμα:

          το    ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ

       και http://www.onassis.org/images/onassis_cultural_centre_NY.png

 Η ΣΤΕΓΗ 

         « Γραμμάτων  και  Τεχνών»

Σας  προσκαλούν  στο                 DANCE TO CONNECT

       ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

                          ΕΩΣ  

            25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Μπορεί να είσαι εσύ …                       Ένα από τα 10 Αγόρια και 10 κορίτσια                                   του σχολείου μας                                                                          που εάν τελικά το σχολείο μας επιλεγεί                                   θα εμφανιστούν μαζί με 4 σχολεία της πόλης στα Χανιά κι έπειτα με σχολεία της χώρας                                                     στη Στέγη Ωνάση στην Αθήνα!!!!                              

Απαραίτητα προσόντα:                                                                     -Ενθουσιασμός                                                                                    -Ανάγκη για εκφραστικότητα και δημιουργία                                                    -Διάθεση για νέες, πρωτόγνωρες εμπειρίες / γνωριμίες                    -Υπευθυνότητα-δέσμευση                                                      ΠΡΟΣΟΧΗ : οι γνώσεις χορού δεν είναι απαραίτητες!!        

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση