Σε συνεργασία με τον k. Κασιμάτη, διευθυντή του Γυμνασίου Κουνουπιδιανών, η Βολακάκη Ναταλία, η Γκάρλα Κασσιανή και η Ηλιάκη Αναστασία διοργάνωσαν την κινηματογραφική ομάδα που πρόβαλε ταινίες όπως:Thelastsong, StepUp 3, H ζωή είναι ωραία, Beastly, Επιθυμίες στο παρά πέντε, Ψηλά στον ουρανό. Φιλική συμμετοχή: Κορομηλάς Νικόλαος και Παυλάκης Ιωάννης.

Τα παιδιά της κινηματογραφικής ομάδας 2012-2013

.................................................................................................................

Κάθε Παρασκευή ήμασταν συνεπείς, στην καθιερωμένη συνάντηση στο σχολείο για να δούμε ταινία. Και όταν το σχολείο ανοίγει τις πόρτες του και το απόγευμα δείχνει ότι είναι ένα σχολείο ανοικτό και φιλικό.

Όταν οι μαθητές και οι μαθήτριες έρχονται με χαρά στο σχολείο τους και εκτός ωρολογίου προγράμματος, είναι πολύ ενθαρρυντικό και δείχνει καλή διάθεση, εκτίμηση και αγάπη για αυτό.

Ο λόγος που συγκεντρωνόμαστε είναι ο κινηματογράφος και ο καλός κινηματογράφος είναι τέχνη. Αξιοποιούμε το χρόνο μας δημιουργικά, εποικοδομητικά. Αναπτύσσουμε την προσωπικότητά μας γνωστικά και συναισθηματικά. Γνωρίζουμε πολιτισμούς, επικοινωνούμε με το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον. Αποκτούμε κοινωνική συνείδηση και κριτική σκέψη.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Ο υπεύθυνος της κινηματογραφικής ομάδας

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση